2017. február 24., péntek

PARAJOS SAJTOS CSIRKEMELL

/PETTO DI POLLO CON SPINACI E FORMAGGIO/


Hozzávalók: (2 személyre)

2 db csirkemell
10 dkg baby spenót
3 dkg ricotta
3 dkg Cheddar sajt
só. bors, olivaolaj
csipet pirospaprika

A csirkemelleket kb ujjnyi vastagon beirdaljuk. Enyhén sózzuk, borsozzuk.


Egy serpenyőbe kevés olivaolajat öntünk, beletesszük a baby spenótot, és
lassú lángon addig pároljuk, amig a spenót összeesik.
Ekkor belekeverjük a ricottát. Enyhén sózzuk, borsozzuk.
Egy teáskanál segitségével megtöltjük a beirdalt csirkemelleket a ricottás
spenótos töltelékkel (a nyilásokba kenjük), és kiolajozott sütőlemezre fektetjük.
Megszórjuk a reszelt sajttal, és a csipet pirospaprikával.


180 fokos sütőben kb 35 percig sütjük, félidőben ajánlatos alufóliával
letakarni, hogy a sajt meg ne égjen a tetején.

Salátával, burgonyapürével tálaljuk.









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése